ENG-NL -oO0Oo- ‘Ever mind the rule of three, Three times what thou givest return…

October 10, 2019 - Comment

ENG-NL -oO0Oo- ‘Ever mind the rule of three, Three times what thou givest returns to thee, This lesson well thou must learn, Thou only getst what thou dost earn.’ A lesson from the Wicca beliefs. Yesterday, I put all of my Donald Duck comics in a box because I haven’t read them in years. Now


ENG-NL
-oO0Oo-
‘Ever mind the rule of three,
Three times what thou givest returns to thee,
This lesson well thou must learn,
Thou only getst what thou dost earn.’
A lesson from the Wicca beliefs.
Yesterday, I put all of my Donald Duck comics in a box because I haven’t read them in years. Now I have more space for other books. I want to keep those comics though because my late grandma bought them for me when I was little – well, younger, since I’m still little. 😜 Sometimes, you can’t just say goodbye to certain things.
Q: What is something that you will never get rid of?

‘Houd de wet van drie in ere,
Driemaal zullen Uw daden wederkeren.
Leer deze les, en leer hem goed,
Dat wat U zaait, ook oogsten moet.’
Een les van de Wicca-overtuigingen.
Gisteren heb ik al mijn Donald Duck strips in een doos gestoken want ik heb ze al jaren niet gelezen. Nu heb ik meer plek voor andere boeken. Ik wil deze strips toch houden aangezien mijn overleden oma ze voor me kocht toen ik nog klein was – wel, jonger, aangezien ik nog altijd klein ben. 😜 Soms kun je geen vaarwel zeggen tegen bepaalde dingen.
Q: Wat is iets wat je nooit gaat wegdoen?
– ✳ –Source